Långfredagen
Middagen avslutas då med en vacker påskdessert. Den uppskattades av gästerna.

Det du behöver till denna påskdessert är:
- 3 dl vispgrädde
- 100 gram mörk choklad
- 2 st äggulor
- 1/2 dl strösocker
- 10 st oreokakor
- 4 st jordgubbar
- 200 gram vit choklad
- orange karamellfärg (eller gul och röd)
- 2 msk rapsolja
Så här gör du:
Sätt på ett vattenbad och hacka Den vita chokladen i små bitar. Och smält över vattenbad. Häll i rapsoljan och karamellfärgen Och blanda tills färgen blir jämn.
Doppa jordgubbarna och ställ in i kylen så chokladen sätter sig. Rippla den överblivna chokladen som sträck över jordgubbarna.
Börja sedan med moussen.
Börja med att vispa grädden löst.smälta chokladen över vattenbad och blanda ner äggulorna i chokladen och en klick med grädde. Blanda sedan ner chokladen i resten av grädden. Lägg i en skål och ställ in i kylen.
dela sedan oreokakorna och skrapa bort krämen emellan dem. Krossa sedan kakorna och strö över moussen. Placera ut jordgubbarna på moussen.
ServerA och njut.😊
Jordgubbarna var goda, moussen smälte i munnen. Delikat smaskig efterrätt!